• White Instagram Icon

All rights reserved

New York Basic Education Tirana 2018

NA KONTAKTONI

Tel: +355 44 540 385

Email: info@nybe.edu.al

admissions@nybe.edu.al

ADRESA

"Linzë, Dajt" 

Tirana, Albania

LAJMET E FUNDIT

October 17, 2019

Në kuardin e ditës ndërkombëtare të ecjes në natyrë dhe të edukimit mësimor në shkencat e natyrës dhe sporteve u realizua veprimtaria e veçantë në Lagunën e Karavastasë.

Nxënësit treguan se dinë të marrin jo vetëm dije teorike, por edhe t'i zbatojnë ato edhe në jetën e përditshme.

October 8, 2019

Mbaroi sot fushata zgjedhore për Senatin e shkollës!

Nxënësit tanë të klasave 6-9, treguan qytetari për marrjen e përgjegjësive.


Ata zhvilluan një fushatë moderne në zbatim të rregullores së shkollës, për të zgjedhur më të mirët për përfaqësimin e tyre. Prezantimi para klasave të arsyeve pse kandidatët duhet të votohesh...

September 17, 2019

Trajnimi fillor dhe sekondar ndërkombëtar i Cambridge i mbajtur në New York Basic Education nga mësues trainer në Universitetin e Cambridge Laura Moulton!


Ne jemi të lumtur të ndajmë me ju një vështrim të shkurtër të Mësimit Aktiv, Vlerësimit për të Mësuarit dhe Meta-Njohjes, Mbështetjes së Gjuhës në mësimet e përmbajt...

Please reload

Publikimet e Fundit

Please reload